Het is belangrijk voor je onderneming om een grote naamsbekendheid op te bouwen. Er zijn enorm veel manieren waarop je dit kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld je personeel laten flyeren in de winkelstraat, een website laten bouwen voor online zichtbaarheid of polsbandjes uitdelen. Alle verschillende activiteiten dragen bij aan het vergroten van de naamsbekendheid. Sta je bijvoorbeeld op een beurs? Dan is het vaak zo dat je de potentiële klanten bij je onderneming wilt betrekken. In dit geval is het slim om promotieartikelen mee te nemen voor deze wellicht nieuwe klanten. In dit artikel geven we je graag enkele tips voor promotieartikelen voor je onderneming.

Keycords laten bedrukken voor de beurs

Sta je op een beurs? Dan is het erg leuk keycords te laten bedrukken en deze uit te delen aan potentiële klanten. Keycords bedrukken zorgt er namelijk direct voor dat de potentiële klant te weten komt van je bedrijf. Je kunt de keycords bijvoorbeeld er leuk met een flyer geven. Hierdoor kan de potentiële klant de keycord om zijn nek hangen en direct alle informatie over je bedrijf gereed hebben. Het is natuurlijk erg slim om er ook direct je visitekaartje bij te doen, zodat de potentiële klant je bedrijf direct kan contacteren als ze interesse hebben.

Persoonlijke cadeau’s maken

Promotieartikelen kunnen ook erg goed dienen als een geschenk. Als je bijvoorbeeld enkele klanten hebt die je al jarenlang kent, wil je graag deze klanten bedanken voor het vertrouwen. Het is dan erg leuk om van de promotieartikelen een persoonlijk cadeau te maken. Laat de producten bijvoorbeeld bedrukken met je eigen bedrijfslogo en het logo van je klant. Op deze manier benadruk je de goede band die je samen hebt opgebouwd en heb je een echt persoonlijk cadeau. Dit zorgt altijd voor een goede reactie. Uiteraard kun je het persoonlijke cadeau nog uitbreiden door er een leuk pakket van te maken met bijvoorbeeld nog lekkere dingen.

Handige promotieartikelen doen het altijd goed

Er zijn enorm veel verschillende promotieartikelen te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor promotieartikelen die handig zijn in gebruik. Dit zorgt er namelijk direct voor dat je bedrijf vaker op kan vallen. Als je bijvoorbeeld een bidon laat bedrukken en deze cadeau doet, valt je bedrijf direct goed op. Als de ontvangers dan ook nog met de bidon naar de sportschool gaat, wordt de bidon ineens aan nog veel meer mensen getoond. Dit zorgt er dan direct voor dat je bedrijf bij meer mensen terecht komt, waardoor je naamsbekendheid nog groter wordt. Zo weet je zeker dat de promotieartikelen ook echt de promotie behalen die je nodig hebt voor je bedrijf!

Author

Comments are closed.