Ben jij veel bezig met je uiterlijk? Wil jij altijd dat je haar goed zit? Dan is het zeer waarschijnlijk ook enorm belangrijk dat je een goede kapper hebt. Het kan lastig zijn om een goede kapper te vinden. Veel kappers zijn enorm duur of ze geven niet de service die je graag wilt hebben. Om een goede kapper Utrecht uit te zoeken, zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Ik vertel je daarom graag wat ik heb gedaan om de beste kapper te selecteren!

Familie en vrienden om advies vragen

De eerste stap die ik ondernomen heb, is het advies vragen aan familie en vrienden. Ik was zelf namelijk nog niet helemaal bekend in de buurt. Door advies te vragen aan familie en vrienden, kreeg ik al snel verschillende tips voor kapper Almere. Op deze manier kon ik erg goed een selectie maken van wat wel en niet goede kappers konden zijn. Doordat er ook veel tips bij zaten over kappers waar ik zeker niet heen moest, werd een grote ondergang van mijn kapsel bespaard. Het is daarom altijd handig om eens het gesprek te openen met familie en vrienden. Je kunt er zeker niet slechter op worden!

Online reviews bekijken

Wat ik vervolgens deed, was de kappers online bekijken. Veel kapperszaken in Nederland hebben namelijk een website, sociale media accounts of er wordt over gepraat. Door ze eens goed op te zoeken via de laptop, kwam ik al snel bij verschillende kapperszaken uit. Ik zag bijvoorbeeld verschillende resultaten op de website staan en las veel reviews. Uiteindelijk heb ik een kapperszaak gevonden die aansloot bij mijn wensen. De reviews bij de kapperszaak waren goed en de prijzen stonden ook nog eens gewoon op de website. Hierdoor wist ik precies waar ik aan toe was en kon ik er met een gerust hart heen.

De laatste test

Uiteindelijk heb ik niet direct online een afspraak gemaakt. Het kan namelijk altijd nog mooier zijn online dan het daadwerkelijk is. Ik heb er daarom voor gekozen om eens langs te gaan en de kapperszaak te bekijken. Ik zag bijvoorbeeld dat ze werkten met kwaliteitsproducten en het personeel was meteen erg vriendelijk. Ik heb bij de zaak een afspraak kunnen maken voor een week later. Op deze manier heb ik de beste kapper gevonden uit de buurt en ben ik zeer tevreden!

Author

Comments are closed.