Het organiseren van de voorraadkast is een geweldige manier om van rommel af te komen en ervoor te zorgen dat je hebt wat je nodig hebt.

Hoe voorraadkast indelen

Pantry-organisatie kan voor sommige mensen moeilijk zijn. Ze weten misschien niet hoe ze hun voorraadkast moeten ordenen of wat ze moeten doen met de spullen die ze hebben. Deze tips helpen je bij het organiseren van je voorraadkast en maken het gemakkelijker voor je om te vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt.

  1. Haal eerst alles uit je voorraadkast en leg het op de keukentafel of in een logeerkamer.
  2. Sorteer al het voedsel op soort: ingeblikte goederen, ontbijtgranen, snacks, enz.
  3. Plaats soortgelijke artikelen bij elkaar op planken in je voorraadkast. Bijvoorbeeld: ingeblikte goederen samen; granen samen; samen hapjes; enzovoort.
  4. Zet alle producten die open zijn of die vaak worden gebruikt op ooghoogte, zodat ze gemakkelijk kunnen worden vastgepakt wanneer dat nodig is

Hoeveel ruimte tussen planken voorraadkast?

Pantry’s zijn een geweldige manier om voedsel en andere items op te slaan, maar ze kunnen na verloop van tijd rommelig en ongeorganiseerd worden. Dit artikel helpt je bij het organiseren van je voorraadkast door informatie te geven over hoeveel ruimte je tussen de planken moet hebben.

De meest voorkomende afstand is tussen 24 “tot 36”. Het is echter belangrijk om de hoogte van je voorraadkast planken te meten voordat je de juiste afstand bepaalt.

Voorraadkast schoonmaken

Als je op mij lijkt, is je voorraadkast waarschijnlijk een ramp. Het staat vol met oude blikken soep en dozen cornflakes waar je nooit aan toe komt om het af te maken. Het is tijd om het op te ruimen!

Om dit te doen, moeten we beginnen met het wegwerken van de verlopen voedingsmiddelen. Veel van deze items kunnen worden gedoneerd als ze nog in goede staat zijn. Dan moeten we de planken opruimen en afvegen met water en zeep. Ten slotte moet u de voorraadkast ordenen door al het voedsel in containers of manden te doen, zodat je gemakkelijker kunt vinden wat je zoekt!

Author

Comments are closed.