Iedereen heeft het wel eens gehad, je ziet een hele mooie tafel maar het is niet in de kleur die je wil, namelijk “zwart”. Wat moet je dan doen? Je kan een andere tafel zoeken maar je kan natuurlijk ook de tafel zwart verven.

Eettafel verven

Het schilderen van een eettafel is een geweldige manier om uw huis een frisse uitstraling te geven. Een eettafel kan in elke gewenste kleur worden geverfd, maar als je op zoek bent naar iets chics en gemakkelijks, dan is zwart verven de perfecte keuze.

Er zijn veel verschillende manieren om je eettafel te schilderen, maar we zullen je de gemakkelijkste en meest duurzame manier laten zien om dit te doen.

  • Zet eerst je verf en penselen klaar. Voor dit project heb je twee lagen verf nodig.
  • Gebruik vervolgens schilderstape rond de randen van de tafel waar je geen verf wilt hebben (je kunt ook kranten gebruiken).
  • Breng vervolgens met een kwast of roller één laag primer aan over het gehele oppervlak van de eettafel. Laat het ongeveer 30 minuten drogen

Houten tafel zwart verven

Een houten tafel is een aanwinst voor elk huis. Het kan worden gebruikt om aan te eten of aan te werken, of gewoon als decoratiestuk. Als u echter de kleur van uw tafel wilt wijzigen, moet u deze zwart schilderen.

De eerste stap is om alle laden en planken van je tafel te verwijderen. U wilt ook de bovenkant van uw tafel bedekken met plakband, zodat u er geen verf op krijgt. Vervolgens moet u het oppervlak van uw tafel schuren met fijn schuurpapier totdat het glad is en zelfs zonder stoten of krassen in het hout. Veeg vervolgens al het stof weg met een vochtige doek en dan ben je klaar om te schilderen.

Wat heb je nodig voor het verven van een tafel?

Het schilderen van een tafel is een eenvoudige taak die in slechts een paar minuten kan worden gedaan.

Je zal nodig hebben:

  • Een tafel
  • Verf (zwart)
  • Penseel
  • Tape (om het oppervlak van de tafel die u aan het schilderen bent te bedekken)
Author

Comments are closed.