Het schooljaar is weer begonnen en dat betekent met frisse moed back to school! Het is tijd om de schooltas weer in te pakken, je voor te bereiden op de vroege ochtenden en uiteraard ook het verzamelen van de leukste back to school essentials. Een goede rugzak mag niet ontbreken en ook een toffe en handige lunchbox is essentieel! We hebben alle essentials voor je op een rijtje gezet!

Rugzak

Toffe rugzak

Om te beginnen heb je een goede rugzak nodig om boeken en andere schoolartikelen in mee te nemen. Voor de kleine kids zijn er talloze rugzakken beschikbaar in vrolijke printjes en kleurtjes, maar ook voor de grotere kids en studenten is het aanbod eindeloos. Van een stoere leren rugzak van Cowboysbag, tot de fijne kleurrijke en waterdichte tassen van Fjallraven: er is voor een ieder wat wils! 

Dopper

Handige lunchbox en drinkfles

Ook handig is het meenemen van een fijne drinkfles en een goede lunchbox tijdens een lange schooldag. Ga voor een Dopper in een tof kleurtje, dan is hij zo gevonden in je tas en je kunt de fles de hele dag bijvullen! Ook fijn: je ingepakte lunch die gedurende jouw schooldag vers blijft. Kies daarom voor een lunchbox van Trixie of Eastpak, met geïsoleerde binnenkant zodat alles wat er in zit op de juiste temperatuur blijft!

Schriften en Agenda

Uiteraard mogen schriften en een leuke agenda ook niet ontbreken in het lijstje van back to school essentials. Alle notities, huiswerkopdrachten en toetsen moeten goed en overzichtelijk bijgehouden worden. Als je daarbij kiest voor notitieschriften met een gave opdruk of toffe binnenkant, wordt het maken van aantekeningen alweer een stukje leuker! 

Laptophoes

Laptophoes 

Neem je een laptop mee naar school? Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze goed beschermd wordt! Maak van je laptophoes een toffe accessoire door te gaan voor een hoes in een vrolijke print van Wouf of ga voor een mooie leren uitvoering van Burkely.

Author

Comments are closed.